DSC_0262 (2).JPG
 Mette Bie, www.mette-bie.dk

Mette Bie, www.mette-bie.dk

DSC_0477.JPG
DSC_0231.JPG
DSC_0442.JPG

Sundhedsboost 2018

I januar gennemførte vi årets første sundhedsboost. 

Kan du samle en håndfuld deltagere, gentager vi succeen fra januar.

Trænger du til at tage skeen i den anden hånd, men mangler modet, idéerne eller støtten til hvordan?

Hvad?

Ernæringsterapeut Mette Bie og jeg har skruet et 21 dages forløb sammen for dig, der mangler inspiration og ideer til, hvordan du gennem kost og livsstil får det bedre.

Hvorfor?

Er din livslyst so-so? Savner du energi til hverdagens opgaver? Har du smerter, allergi, eksem eller ønsker du bare at få en pænere hud, en bedre fordøjelse eller en bedre søvn? Eller måske ønsker du at finde en måde at tabe dig stille og roligt på og lære, hvordan du opnår et permanent vægttab. Så er dette forløb måske for dig.

Hvor og hvordan?

Du kan deltage i forløbet i enten Aalborg eller Brædstrup. Mette og jeg er med begge steder. Der er to mødegange, en i starten af forløbet og en til slut, hvor du bl.a. får viden om kroppens funktioner og behov. I de mellemliggende 20 dage bliver du udstyret med madplaner, indkøbslister og opskrifter, således at du hver dag sikrer dig gode, nærende og afbalancerede måltider, der styrker din krop.

Desuden bliver du inviteret med i en "hemmelig" Facebookgruppe, hvor du kan sparre med forløbets øvrige deltagere, og hvor du kan stille spørgsmål til Mette og mig, der er med hele vejen med støtte, inspiration, viden og motivation for at sikre, at du får mest muligt ud af forløbet.

Den mad vi anbefaler under forløbet, er antiinflammatorisk og overvejende plantebaseret.

Vores sigte med forløbet er dels at give dig erfaring med, hvad sund mad og livsstil kan gøre for dig og dit velbefindende, og dels give dig redskaber til efterfølgende at holde fast i de nye vaner, således at du fremover uden besvær kan leve på en måde som fremmer en god fordøjelse og en god nattesøvn og dermed forebygge de sygdomme du eventuelt bærer generne for. At din mor har gigt, sukkersyge eller knogleskørhed, er ikke ensbetydende med, at du også får det. Du kan slukke generne for sygdom gennem din livsstil!

Pris og tilmelding

Det koster 950,- at deltage.

Du kan tilmelde dig i Aalborg ved at ringe eller skrive (se Kontakt). Har du brug for mere information før du tilmelder dig, er du også velkommen til at kontakte mig.

Er du i tvivl?

Forløbet kan ikke erstatte lægebesøg. 

Få en snak med din egen læge, hvis du er i tvivl om det er tilrådeligt for dig at deltage.

Feedback fra deltagere:

Ole, Aalborg:

"Jeg har tabt 2 kilo og følt mig mindre træt. Og vi har fået øjnene op for, at det jo faktisk et let at lave hverdagsmaden mere varieret. Maden føles let, er meget velsmagende og interessant. Sambal oelek, citronskal og -saft er geniale krydderier. Og det er jo rimelig nemt at bruge flere bønner og linser. Det forekommer ikke at være et svært projekt, vedvarende at lægge kosten om efter boost-stilen....."

Aase, Brædstrup:

"Forløbet har levet fuldt ud op til mine forventninger. Skønne opskrifter som kan mixes. Både retter til hovedmåltider men også opskrifter på nye snack og mellemmåltider synes jeg er totalt fedt, da vi ofte er på farten og skal have sundt med. ....Det har været dejligt at opleve jeres engagement og store viden. I er et stort forbillede og med jeres egne personlige erfaringer er I til stor inspiration til, at man kan ændre livsstil.

 Der var også gode fif til at komme videre.
Jeg synes, at der har været et fint mix af teori/oplæg.

Tusind tak for et inspirerende forløb. Jeg håber, at mange andre må give sig selv den oplevelse!"

Mette, Aalborg

Jeg har tabt 4 kg og føler mig knap så træt . De væsentlige kostændringer for mig har været mindre brød, mere olie og flere kerner og nødder. Vi synes det er utrolig lækker og varieret mad, men vi har brugt meget lang tid i køkkenet, da børnene ikke har været helt med på de nye retter.